Schedule at a Glance

SUNDAY, March 2
8:00 am - 6:00 pm Pre-Meeting Workshop: 340B UniversityTM
5:00 pm – 8:00 pm Conference Registration
MONDAY, March 3
7:00 am - 8:00 am Conference Registration
7:00 am – 8:00  am Continental Breakfast
8:00 am – 12:30  pm General Session
8:15 am – 9:15 am Plenary 1: Defining and Advancing Ambulatory-Care Pharmacy Practice (1 hour CE)
9:15 am – 10:15 am Plenary 2: Patient Care Delivery and Integration (1 hour CE)
  Quick break
10:30 am – 11:30 am Plenary 3: Sustainable Business Models (1 hour CE)
11:30 am – 12:30 pm Plenary 4: Outcomes Evaluation (1 hour CE)
12:45 pm – 1:45 pm Networking Lunch
2:00  – 5:00 pm BREAKOUT SESSIONS (3 hours CE)
 
Breakout 1A: It Starts with Us:  Defining Ambulatory Care Practice Breakout 2A:  Navigating the Future:  Patient Care Delivery and Integration Breakout 3A:  Develop the Possibilities:  Sustainable Business Models Breakout 4A: Make It Matter:  Outcomes Evaluation
5:30 pm – 6:30 pm Evening Reception
TUESDAY, March 4
6:30 am – 7:30 am Continental Breakfast
7:30 am – 9:00 am Consensus Status Update and Discussion
9:20 am – 12:20 pm BREAKOUT SESSIONS (Repeated from Day 1 with 3 h CE)
 
Breakout 1B: It Starts with Us:  Defining Ambulatory Care Practice Breakout 2B:  Navigating the Future:  Patient Care Delivery and Integration Breakout 3B:  Develop the Possibilities:  Sustainable Business Models Breakout 4B: Make It Matter:  Outcomes Evaluation
12:30 pm – 1:30 pm Networking Lunch
1:45 pm – 3:30 pm Closing Session – Draft Consensus Recommendations